maanantai 18. toukokuuta 2015

Mitä, missä, milloin? LomasuunnitelmiaJaahas, taas tulee vettä. Viikonloppuna oli jo oikein kaunista, mutta tänään kai piti olla se viikon pakollinen harmaa päivä.

Eipä siinä mitään, viime viikolla saatiin nauttia kunnolla auringosta ja keväästä.
Vihreys, sinä saavuit!

Se tiesi sitä, että ruokakuvauksissa fiilisteltiin jo kesää, vapaapäivänä piti suunnata metsään retkelle ja lauantaina oli vuorossa (kesän) ensimmäiset grilliherkut.

Mutta tämä vihreys tarkoittaa myös sitä, että pian on oikeasti kesä. LOMA!

Aiemmin en itse niin välittänyt toukokuusta, mutta nyt aikuisena olen kyllä ystäväni kanssa samaa mieltä: tämä on ihana aika vuodesta. Ei ehkä paras - olen edelleen syksyn tyttöjä. Mutta ihanaa aikaa joka tapauksessa.

Ja parasta toukokuussa on se, että kaikki on vielä edessä. Samalla tavalla kuin luonto hiljalleen herää eloon, myös suunnitelmat alkavat kehittyä omassa päässä.

Asiaa ei yhtään helpota se, että luen parhaillaan kirjoja, joissa luetellaan toinen toistaan kiinnostavampia matkakohteita: paikkoja, joissa on tapahtunut jotain ihmeellistä, tuoksuja joita olisi kiva haistaa, makuja joita on joku päivä pakko päästä maistamaan...

Loppupelissä kesäksi onkin aina niin paljon suunnitelmia, että melkoinen osa niistä jää lopulta toteuttamatta.
Mutta hei, suunniteltu on puoliksi tehty.

Että minnehän sitä kesällä lähtisi... ;)


My summer shoes, show me the way!

1 kommentti:

  1. Lomanodotus on kylla mukavaa, ja joskus se on jopa kutkuttavampaa kuin se itse lomailu! Lomakengillesi vinkkina, etta Kaakkois-Aasiasta loytyy kivoja trooppisia saaria vierailtavaksi. Suosittelen erityisesti erasta pienta saarta Indonesian kyljessa. Sita ei tosin Mondon sivuilla luultavasti esitella, mutta eiko voisi olla myos mukavaa tehda loma, jota toiset eivat ole ehtineet jo lehden sivuille vangita? ;-)

    VastaaPoista